TV13 élő adás

Az ez évi kerületi szabadtéri rendezvények zárásaként az idén sem maradt el a hagyományos Szent Mihály-napi búcsú. Rengetegen ünnepelték együtt a nyár végét, sokan kilátogattak szeptember 26-án a Babér utcai templomkertbe és környékére.

A kerületi családokat délelőtt a nemzetközi tűzoltóverseny, a színpadon a gyerekeket bűvészkedés és a Lóca együttes műsora várta. A rendezvényen bemutatkoztak a kerületi zenés, táncos művészeti csoportok is. A szabadtéren gyerekjátékok, kosaras körhinta, kisállat-simogató, kézműves-foglalkozás, színes vásári forgatag és vidámpark fogadta a kilátogatókat, közben főzőverseny fokozta a hangulatot. A délután az Angyalföldi Szent Mihály-plébánia gitáros énekkarának műsorával indult és beszélgetéssel folytatódott Pál Feri atyával. Az érdeklődők templom- és toronylátogatáson is rész vehettek. „A Nyerő páros!”, Straub Dezső és Nyertes Zsuzsa vidám műsorát követően pedig Retro Party szórakoztatta a kerületieket az Odeion zenekarral.

A szervezők a kult13.hu honlapon egy kérdőív kitöltésére is buzdítják a lakosokat, hogy jövőre még inkább a látogatói igények szerint alakíthassák a programot.

Tűzoltóversennyel indult a parti

2021. október 13.

Szent Mihály-nap Búcsú a szabadtéri rendezvényektől